Een baan!

September 20th, 2007 by Wouter Leave a reply »

Het is zoooo 2006 om via de email te zeggen dat je een baan hebt, daarom hier met volle trots (en op BrainXXL): Wouter heeft een baan! Whoeha! Laat de champagne maar knallen (gisteren deed ie dat al)!

Mijn nieuwe werkgeven is Deloitte en ik ga als IT-auditor / consultant werken. 1 oktober is mijn eerste dag en laat ik nou twee weken later een heel vervelende internationale introductiedagen op Kreta hebben, wat erg 😉 Op het moment bekijk ik de arbeidsvoorwaarden (lada of A8, je kent het wel).

Ik heb volgens mij samen met Deloitte een wereldrecord solliciteren gevestigd. Afgelopen maandag om 13:00 een informele lunchafspraak gehad, dinsdag een gesprek gehad en gister een gesprek met de managing partner gehad. Na afloop van dit gesprek is mij direct een contract aangeboden en lag alles al klaar. Zo snel en soepel heb ik het niet ergens anders meegemaakt.

De opdrachten die ik ga uitvoeren kunnen worden opgedeeld in assurance en consultancy opdrachten en worden uitgevoerd op de gebieden strategie, processen & applicaties, IT infrastructuur en data. Voor deze functie ga ik post-doc volgen. Precies wat ik wil! Het wonderbaarlijke is dat Bob misschien ook het eerste deel van zijn post-doc in Amsterdam gaat doen en dan worden we weer klasgenoten 😉 Wat een toeval!

Maar het werk is divers qua uitvoering, zoals ik net beschreef, maar ook qua markten waarin ik ga werken. Ze bieden aan om over de hele linie projecten te doen om zodoende te proeven wat ik leuk vind. Ik zal jullie zo af en toe updaten over mijn werkzaamheden.

Maar genoeg over werk! Nu nog even een weekje vakantie vieren en dan met het echte leven beginnen!

Be Sociable, Share!
Advertisement

3 comments

 1. Anouk says:

  Hé Wouter!
  Dat is inderdaad snel gegaan dan!!
  Super! Gefeliciteerd, en geniet er van!Nu kunnen jullie ook op huizenjacht.
  Tot snel!

  xxx Anouk

 2. Wouter says:

  Dank je Anouk!! Huizen komen eraan 😉

  Om voor de volledigheid, we wijken uit naar Rhodos, ook niet slecht 😀

Leave a Reply