Archive for August, 2007

Flashback

August 19th, 2007

In 2005 ben ik naar Engeland gegaan voor een stage bij Studios92 (daar waar ik mijn aanstaande vrouw heb leren kennen ;)). Ik zat een beetje te surfen en toen kwam ik dit tegen.

Blijkbaar leeft alles dus nog en is er niets veranderd! hehe..

Vakantie!

August 11th, 2007

Hier even een post vanuit het warme Indonesie!

Wij hebben het super naar ons zin en alles gaat prima. De aarbeving hebben wij goed overleefd. Wij hebben 1 minuut liggen trillen (het was ‘s nachts). Julia had nog geopperd om naar buiten te lopen, maar ikzelf wilde heel graag verder slapen. Achteraf gezien was Julia’s voorstel het beste geweest ivm tsunami gevaar. Veel mensen waren gelijk opgestaan en de stad uit gevlucht en wij bleven rustig pitten. Gelukkig was er achteraf geen gevaar geweest.

Morgen gaan wij op weg naar een vulkaan in Bromo. Overmogen gaan wij die dan voor zonsopgang bekijken. Dit betekent dus om 02:30 opstaan, in de auto stappen en weer voor het ontbijt terug.

Ow ja, even nog een advies. Boek noooooit met 333Travel, tenzij je graag hoge telefoonkosten wilt maken en onvriendelijk behandeld wilt worden. Na heel veel gebel en gedoe hebben wij dan eindelijk de gids die ons beloofd was en hebben wij een overtocht betaald gekregen die volgens ons inclusief was en volgens hun niet. Hier is het laatste woord nog zeker niet over gesproken 😉

De foto’s zullen onze trip veel beter kunnen uitleggen (o.a. zie twee mensen op slippertjes een berg bewandelen waar andere zware hicking-outfits aan hebben) dan deze post ooit kan.

Tot de 18e!