Archive for April, 2007

K’nacht en K’dag!

April 30th, 2007

Wat een dag en nacht!

Gisteravond in Amersfoort een feestje gevierd. We zouden eventjes de stad in gaan. Ik zag om 5 uur ’s ochtends het bed bij Jasper thuis. Ongelofelijk! Vandaag stonden we om 11 uur naast ons bed op weg naar Haarlem. Daar hebben we de nacht nog eens dunnetje over gedaan.

30042007095.jpg

Harold was aangeschoven en we hebben Haarlem op zijn kop gezet. Top dag en nacht! Klik ‘more’ voor meer foto’s!

» Read more: K’nacht en K’dag!

Wouters says:

April 29th, 2007

weblog Laat dit nou mijn eerste post zijn via een messenger client. Na heel wat geklooi kan ik posten!! Ik heb zelfs een MSN botje gemaakt.. Als deze het een beetje doet zal deze vanzelf online komen.

Humor met cheerleaders

April 19th, 2007

Ik kan je deze niet onthouden, geweldig. Vooral die laatste, alsof het in scene is gezet!
Klik hier

Bootje

April 18th, 2007

18042007.jpg

Den helder here i come..

April 18th, 2007

18042007.jpg

Op bezoek bij Jos

April 13th, 2007

Ik was vorige week bij Joshua langs gegaan. Woont die gozer gewoon 5 mins van het strand af, heerlijk toch? Biertje gedaan in een strandtent en een beetje lopen ouwehoeren. Was een mooie avond.. Tijdens deze avond kwamen we tot een topplan! Maar wat het is. dat blijft een geheim 😉 Er volgt snel meer over..

02042007076.jpg

Global warming ;-)

April 13th, 2007

Is dit dan toch het sluitende bewijs?

36958.jpg

Foto van Rocco

April 5th, 2007

Ik was met Julia twee weken geleden bij Aaron en Renate. Natuurlijk was Rocco daarbij en ik mocht met de knappe gozer op de foto. Issie niet prachtig?

IMG_1933_1.JPG

User Commercials

April 4th, 2007

User generated content is helemaal hip. Zo was er laatst door Dorritos een wedstrijd uitgeschreven om een reclame te maken voor de Super Bowl . De winnaar had een reclame gemaakt voor het summiere bedrag van zo’n 150 dollar. Belachelijk weinig natuurlijk in vergelijking met die andere reclames.

Maar dit zijn alleen maar succesverhalen. Het kan ook fout gaan. General Motors dacht het kunstje na te kunnen doen. Het plan: je stelt wat beelden beschikbaar, geluidje erbij en gebruikers: ga je gang!

Milieu activisten maakten hier dankbaar gebruik van en hebben de reclamecampagne omzeep geholpen. Het is niet altijd even glorieus…

Hieronder is een van de vele voorbeelden die je op youtube kan vinden.

Identity 2.0

April 3rd, 2007

ImageCheck dit uit. Behalve dat het een vette presentatie is, is het onderwerp nog eens interessant ook!

Ik ben nog op zoek naar gave presentatievormen, dit lijkt mij er wel een van! hehe

Thesisopzet

April 3rd, 2007

foto KNRM

Door het switchen van mijn onderwerp ben ik wat later op gang gekomen dan mijn medestudenten. De switch heeft mijn ogen geopend en heeft het plezier weer teruggebracht in het afstuderen. Om die reden is het wat stil geweest, ik heb nogal wat uurtjes doorgebracht achter het beeldscherm om mijn thesisopzet af te krijgen.

Momenteel studeer ik af bij de KNRM, maar daarover later meer. Ik zal eerst wat over mijn status in het hele proces vertellen. Momenteel ligt mijn eerste versie bij mijn begeleider om een correctieronde uit te voeren. Ik hoop dat dit op korte termijn gebeuren gaat en dat ik uiterlijk volgende week mijn definitieve thesis opzet inlever.

Zoals gezegd, ik studeer af bij de KNRM. Super leuk bedrijf, redelijk jong, gemotiveerde mensen en wat vooral heerlijk is, het is een open organisatie. Ik ben er bezig een informatiebeleid en –plan te ontwikkelen. Hiervoor ben ik begonnen met een literatuurstudie. Ik zal hiervan een stukje delen.

» Read more: Thesisopzet