Archive for the ‘Vakantie’ category

Vakantie!

August 11th, 2007

Hier even een post vanuit het warme Indonesie!

Wij hebben het super naar ons zin en alles gaat prima. De aarbeving hebben wij goed overleefd. Wij hebben 1 minuut liggen trillen (het was ‘s nachts). Julia had nog geopperd om naar buiten te lopen, maar ikzelf wilde heel graag verder slapen. Achteraf gezien was Julia’s voorstel het beste geweest ivm tsunami gevaar. Veel mensen waren gelijk opgestaan en de stad uit gevlucht en wij bleven rustig pitten. Gelukkig was er achteraf geen gevaar geweest.

Morgen gaan wij op weg naar een vulkaan in Bromo. Overmogen gaan wij die dan voor zonsopgang bekijken. Dit betekent dus om 02:30 opstaan, in de auto stappen en weer voor het ontbijt terug.

Ow ja, even nog een advies. Boek noooooit met 333Travel, tenzij je graag hoge telefoonkosten wilt maken en onvriendelijk behandeld wilt worden. Na heel veel gebel en gedoe hebben wij dan eindelijk de gids die ons beloofd was en hebben wij een overtocht betaald gekregen die volgens ons inclusief was en volgens hun niet. Hier is het laatste woord nog zeker niet over gesproken 😉

De foto’s zullen onze trip veel beter kunnen uitleggen (o.a. zie twee mensen op slippertjes een berg bewandelen waar andere zware hicking-outfits aan hebben) dan deze post ooit kan.

Tot de 18e!

Efteling foto’s online!

August 23rd, 2006

Whoeha.. de foto’s van de efteling staan online!

Klik op het manneke hiernaast om er naartoe te gaan!

op de boot bij Douwe en Marlies!

July 29th, 2006

Vandaag zijn wij in middelburg opgestapt op de boot. Super weer hier! We varen nu op het Veerse meer. Sraks gaan wij een duikje nemen om even af te koelen. Heerlijk! Och, het lijkt net vakantie! Hehe..

Vakantie Duitsland

July 25th, 2006

Gisteren zijn wij aangekomen van een mooie vakantie in Duitsland. De foto’s staan online..
Julia op het paardWouter in de boeien..
Wij hebben onder andere een attractiepark bezocht. Zie hier voor de rest van de mooie, prachtige foto’s 😀

Kopperby (Duitsland)

July 19th, 2006

We zijn veilig aangekomen in the middle of nowhere, maar wel een mooi middle of nowhere.. Net al aan het strand gelegen (geen kuilen gevonden btw 😉 ). Zo even heerlijk eten.. Voor wie ons nog wilt bereiken, lees meer

<%image(4/mms-625188178.jpeg|352|288|Afb112.jpg)%>

[more] bel dit! 00494642984032, dit is onze kamertelefoon of op mijn Duits mobiel 00491756521537. ik hoop trouwens dat de foto een beetje over komt.. Groeten uit het warme duitsland!

Strawberry limited

July 5th, 2006

Mooi weer brengt zoveel mooie en lekkere dingen met zich mee. Dit is ook zo’n onweerstaanbare…

Vakantie Oostenrijk

July 5th, 2006

Aaron en ik zijn op vakantie naar Oostenrijk geweest.. te gezellig natuurlijk 😀

De foto’s staan online, zie hier voor de foto’s!

Vakantie Aaron en Wouter