Archive for the ‘Interessant’ category

The Secret Powers of Time

May 29th, 2010

No Arms No Legs No Worries

May 20th, 2010

Ted.com: #Marshmellow challange

April 24th, 2010

De toekomst – PrimeSense Living Room Experience

March 13th, 2010

Een baan!

September 20th, 2007

Het is zoooo 2006 om via de email te zeggen dat je een baan hebt, daarom hier met volle trots (en op BrainXXL): Wouter heeft een baan! Whoeha! Laat de champagne maar knallen (gisteren deed ie dat al)!

Mijn nieuwe werkgeven is Deloitte en ik ga als IT-auditor / consultant werken. 1 oktober is mijn eerste dag en laat ik nou twee weken later een heel vervelende internationale introductiedagen op Kreta hebben, wat erg 😉 Op het moment bekijk ik de arbeidsvoorwaarden (lada of A8, je kent het wel).

Ik heb volgens mij samen met Deloitte een wereldrecord solliciteren gevestigd. Afgelopen maandag om 13:00 een informele lunchafspraak gehad, dinsdag een gesprek gehad en gister een gesprek met de managing partner gehad. Na afloop van dit gesprek is mij direct een contract aangeboden en lag alles al klaar. Zo snel en soepel heb ik het niet ergens anders meegemaakt.

De opdrachten die ik ga uitvoeren kunnen worden opgedeeld in assurance en consultancy opdrachten en worden uitgevoerd op de gebieden strategie, processen & applicaties, IT infrastructuur en data. Voor deze functie ga ik post-doc volgen. Precies wat ik wil! Het wonderbaarlijke is dat Bob misschien ook het eerste deel van zijn post-doc in Amsterdam gaat doen en dan worden we weer klasgenoten 😉 Wat een toeval!

Maar het werk is divers qua uitvoering, zoals ik net beschreef, maar ook qua markten waarin ik ga werken. Ze bieden aan om over de hele linie projecten te doen om zodoende te proeven wat ik leuk vind. Ik zal jullie zo af en toe updaten over mijn werkzaamheden.

Maar genoeg over werk! Nu nog even een weekje vakantie vieren en dan met het echte leven beginnen!

Flashback

August 19th, 2007

In 2005 ben ik naar Engeland gegaan voor een stage bij Studios92 (daar waar ik mijn aanstaande vrouw heb leren kennen ;)). Ik zat een beetje te surfen en toen kwam ik dit tegen.

Blijkbaar leeft alles dus nog en is er niets veranderd! hehe..